Retter med kylling

Hovedretter med kylling (Gai)

Mange av tradisjonelle thairetter kan lages med forskjellig type kjøtt. På denne siden presenteres a Sabs utvalg av retter med kylling, som heter Gai på thai.

Alle retter serveres med thai jasminris, dersom ikke annet er angitt.

Prisene er for take-away.

Nr 50 Pa-Naeng Gai Curry - kr 158,-

Rød karri med kylling, kokosmelk, thai eggplante, lange bønner, norsk chili

Allergener: Fisk. Glutenfri

Nr 51 Gaeng Kiew Wan Gai - kr 158,-

( Green Curry)

Grønn karri med kylling, kokosmelk, thai eggplante, lange bønner, bambusskudd, norsk chili

Allergener: Fisk. Glutenfri

Nr 52 Gaeng Daeng Gai - kr 158,-

(Red Curry)

Rød karri med kylling, kokosmelk, thai eggplante, lange bønner, paprika, bambusskudd, norsk chili

Allergener: Fisk. Glutenfri

Nr 53 Masaman Gai Curry - kr 158,-

Gul karri med kylling, potet, sopp, kokosmelk, løk, peanøtter, tamarindsaus

Allergener: Fisk, peanøtter. Glutenfri

 

Nr 54 Gai Pad Met Mamuang - kr 158,-

Himmaphan (Cashewnøttkylling)

Fritert kyllingfilet, løk, paprika, vårløk, vannkastanjer, cashewnøtter.

Allergener: Gluten, soya, cashewnøtter, selleri, sesam, skjell/bløtdyr, hvete

NR 55 Pad Gra Prow Gai - kr 158,-

Kyllingkjøttdeig, egg, holy basil, lange bønner, bambusskudd, babymais, hvitløk, chili. Serveres med speilegg.

Allergener: Gluten, egg, soya, selleri, skjell/bløtdyr

Nr 56 Gai Pad Prik King - kr 158,-

(Ingefærkylling)

Kylling, fersk ingefær, thai sopp, pepper, norsk chili

Allergener: Gluten, soya, selleri, skjell/bløtdyr

Nr 57 Pad Thai Gai - kr 158,-

Risnudler, kylling , tofu, egg, bønnespirer, peanøtter, gressløk, lime (uten ris)

Allergener: Gluten, skalldyr, egg, peanøtter, soya

Nr 58 Kylling Sweet & Sour - kr 158,-

Kylling med grønnsaker og sursøt saus

Allergener: Gluten, skalldyr, soya, selleri, skjell/bløtdyr

Nr 59 (Khao Phat Kung - kr 158,-

(Stekt ris)

Ris, egg, kylling, reker, skinke, grønnsaker

Allergener: Gluten, egg, selleri, skjell/bløtdyr, skalldyrsoya

Nr 60 Gai Pad Pak Roam - kr 158,-

Kylling med stekte grønnsaker

Allergener: Gluten, soya, selleri, skjell/bløtdyr

Nr 61 Pad Cha Gai - kr 158,-

Kylling med paprika, løk, thai eggplante, lange bønner, fingerrot (gra chai),fersk pepper, chili og sterk basilikum

Allergener: Gluten, soya, selleri, skjell/bløtdyr

Nr 62 PadSee-ew Gai - kr 158,-

Wokede risnudler med kylling og grønnsaker

Allergener: Gluten, soya, selleri, skjell/bløtdyr

Catering

Ønsker du å servere thaimat i et selskap eller som for eksempel overtidsmat?

 

Enten du ønsker en enkel rett eller en hel buffet komponerer vi en spennende og smaksrik meny sammen med deg. Prisen vil variere med antall

retter og personer, men vil normalt ligge mellom 200 og 300 kr.

Vi garanterer imidlertid rikelig med mat på

bordet. Prøv oss ved neste anledning!